Ik wil jullie heel erg graag leren kennen en jullie verhaal ontdekken! Maar misschien zijn jullie ook wel nieuwsgierig naar mijn verhaal. Ik zal hier dus ook een beetje over mijzelf en mijn DROOM. vertellen.

Toen mijn ouders na 32 jaar samenzijn zich (eindelijk) verloofden, ben ik de dag nadien al gestart met de voorbereidingen van hun feest. Het werd een onvergetelijk trouwfeest vol liefde en plezier. Ik heb er zo hard van genoten om hun weddingplanner te zijn, dat ik dacht:

      “Dit is wat ik wil doen. Mensen helpen om zo’n bijzonder mooie momenten te vieren met hun familie en vrienden.”

En... 6 jaar later heb ik de moed verzameld en heb ik mijn DROOM. laten uitkomen.


Jolien
    DROOM. is een weerspiegeling van wie ik ben en wat ik belangrijk vind.

  • Oplijsting blaadje Ik ben graag omringd door vrienden en familie. Zij zijn enorm belangrijk voor mij en zullen altijd op nummer 1 staan. Een geweldige vrienden-en familiegroep waar jullie al die bijzondere momenten mee kunnen vieren, dat wens ik jullie toe!

  • Oplijsting blaadje Alternatieven zoeken om duurzamer en meer ecologisch verantwoord te leven, is een uitdaging voor mij, die ik met veel plezier elke dag opnieuw aanga. Dit lukt zeker niet op alle vlakken, maar ik doe mijn best. Alle beetjes helpen.

  • Oplijsting blaadje Na mijn studie ben ik gestart als leerkracht lager onderwijs. Ik vond het belangrijk om in te spelen op de noden van de kinderen. Zo ontdekte ik graag eerst wat hun kennis en ervaring al was, om zo de lessen op hen af te stemmen. Dat zet zich nu dan ook weer door in mijn nieuwe uitdaging als wedding- en eventplanner. Ik luister graag eerst naar al jullie ideeën en bezorgdheden en ga daarop verder.

  • Oplijsting blaadje Plannen en op onderzoek uitgaan, vind ik gewoon enorm tof om te doen. Dus geef me gerust maar wat opzoekwerk op vlak van budget, nieuwe ideeën…

  • Oplijsting blaadje Ik ben graag creatief bezig, maar ik hou ook van eenvoud. Dat kan je dan ook weer terugvinden in mijn styling van feesten. Less is more.

  • Oplijsting blaadje Ik hou ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en om hun verhalen te horen. Maar ik kan ook enorm genieten van rust, zoals een vroege wandeling in het bos, een tijdschrift lezen met een kopje koffie of een namiddag naaien op zolder.


Voilà, dit was het dan. Laat gerust iets van jullie horen en ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.


Veel liefs
Jolien